AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yapıp dağıtmak

Kahve falında yemek yapıp dağıtmak

Kahve falında yemek yapıp dağıtmak hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ticarette zarar edeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek yapıp dağıtmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yemek yapıp dağıtmak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında helva yapıp dağıtmak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı yapıp dağıtmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulur.

Kahve falında ekmek yapıp dağıtmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak dünya hayatında huzurlu olmaya, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek yemek ve dağıtmak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde yemek dağıtmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalettir.

Kahve falında yemek dağıtmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir