AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürlerini görmek

Kahve falında müdürlerini görmek

Kahve falında müdürlerini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürlerini gördüyseniz:

  • Bazı plan, kişi ya da konular hakkında fikirlerinizi dile getirmeniz faydalı olabilir.

Kahve falında müdürünü üzgün görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürle el sıkışmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine tabir olunur.

Kahve falında müdür eşi görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, asık yüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müdür olacağını görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında amir müdür görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürle tokalaşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürün elini öpmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, iyilik ve hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında müdürünü evinde görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir