AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünün kızdığını görmek

Kahve falında müdürünün kızdığını görmek

Kahve falında müdürünün kızdığını görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında müdürünün kızdığını gördüyseniz:

  • Sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.

Kahve falında müdürünün kızdığını görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürünün ağladığını görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında genel müdüre sarılmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan müdürünü görmek yönetici olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürünü dövmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında müdür dövmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir müdür görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir