AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünün ağladığını görmek

Kahve falında müdürünün ağladığını görmek

Kahve falında müdürünün ağladığını görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, huzura kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, makam edineceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürünün ağladığını gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz olsa bile biraz maceraya atılma arzusu içinde olabilirsiniz.

Kahve falında müdürün ağladığını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yönetici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdürünün ağladığını görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında banka müdürü görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında müdürünün öptüğünü görmek satışların düşeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürünün elini öpmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müdürü tarafından öpülmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdür odasına girmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Kahve falında ilçe milli eğitim müdürünü görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir