AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünü evinde görmek

Kahve falında müdürünü evinde görmek

Kahve falında müdürünü evinde görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında müdürünü evinde gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Kahve falında müdürün evine girmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında müdürünü evinde görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulur.

Kahve falında müdürünü öpmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdür dövmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdürü görmek sağlam bir kariyer edineceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulur.

Kahve falında okul müdürü görmek müjdeli haberle geleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında müdürle kucaklaşmak makamının sarsılmayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan kaynaklari müdürünü görmek zahmete ve derde düşeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir