AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane müdür görmek

Kahve falında hastane müdür görmek

Kahve falında hastane müdür görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların sürekli artacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, geleceğin güzel olacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Kahve falında hastane müdür gördüyseniz:

  • Siz ya da karşınızdaki kişi dürüst bir karar alabilmek için tüm gerçekleri paylaşmadıysanız, duygusal bir durum söz konusu olabilir.İlerlemek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır olmalısınız.

Kahve falında hastane müdürü görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında hastane müdür görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına alamet eder.

Kahve falında müdürünün ağladığını görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdürle konuşmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında müdürüyle tartışmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında emniyet müdürü olmak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında müdürden fırça yemek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir