AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdür eşi görmek

Kahve falında müdür eşi görmek

Kahve falında müdür eşi görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ekmek bulamayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, iyi şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında müdür eşi gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinizi unutmamalı, tartışmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında müdür eşi görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin müdür olduğunu görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini müdür görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında hastane müdürü görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Kahve falında şirket müdürünü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürün elini tutmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Kahve falında müdürünü görmek mutluluk ve huzur bulacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir