AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yüzük takmak

Kahve falında mor yüzük takmak

Kahve falında mor yüzük takmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, planların tutmayacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirin.

Kahve falında mor yüzük takmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında mor küpe takmak kötü sözler duyulacağına, elindekini de bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor başörtüsü takmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor kolye takmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor örtü takmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kazancın katlanacağına yorulur.

Kahve falında mor kravat takmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor şal takmak zenginliğin kapılarının açılacağına, kurulu düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir