AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yumurta görmek

Kahve falında mor yumurta görmek

Kahve falında mor yumurta görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, sağlığından olacağına, fikirlerinin can bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mor yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Kahve falında mor yumurta görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli gül görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor çilek görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakları morarmış görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor gecelik giymek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Kahve falında mor renkler görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor üzüm toplamak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet eder.

Kahve falında mor şal görmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir