AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çilek görmek

Kahve falında mor çilek görmek

Kahve falında mor çilek görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, ancak yılmayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor çilek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında mor çilek görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dağ çilek görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sepette çilek görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalet eder.

Kahve falında dalından koparıp çilek yemek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru çilek görmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çilek çitlemek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilekli tatlı görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yeni iş kapılarının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir