AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine yazma vermek

Kahve falında birisine yazma vermek

Kahve falında birisine yazma vermek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında birisine yazma vermek gördüyseniz:

  • Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var.

Kahve falında el yazması kuran görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, dinde bilginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yazma almak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına işarettir.

Kahve falında oyalı yazma örtmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el yazması kitap görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yazma kenarı görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında yazma örtmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük yazma görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yazma kenarı örmek sonunda mutlu olacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir