AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma tülbent görmek

Kahve falında yazma tülbent görmek

Kahve falında yazma tülbent görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, bir yandan cenaze olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalettir.

Kahve falında yazma tülbent gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Kahve falında yazma tülbent görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tülbent takmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında başını tülbentle örtmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye tülbent vermek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu tülbent görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, imkânlarının da genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında namaz tülbenti görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tülbent istemek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tülbent örtmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir