AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli yazma görmek

Kahve falında renkli yazma görmek

Kahve falında renkli yazma görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli yazma gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi renk yazma görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında renkli yazmalar görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkli yazma görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli yazma görmek hem ün sahibi olacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başında yazma görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Kahve falında yazma oyalamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında yazma satın almak yaşamını kolaylaştıracağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yazma görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir