AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk cüzdan görmek

Kahve falında mor renk cüzdan görmek

Kahve falında mor renk cüzdan görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında mor renk cüzdan gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Kahve falında mor renk cüzdan görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor cüzdan görmek yaşama sevincine kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli cüzdan görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli cüzdan görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli cüzdanlar görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı renk cüzdan görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalettir.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir