Kahve falında mor tuvalet görmek

Kahve falında mor tuvalet görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, kendisine ev alacağına alamet eder.

Kahve falında mor tuvalet gördüyseniz:

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.

Kahve falında mor tuvalet giymek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor tuvalet görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı mora boyatmak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına delalettir.

Kahve falında ayağı morarmış görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, iyi geçim halinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında mor yorgan görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk kolye görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor etek giydiğini görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk görmek huzurlu, mutlu olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top