AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk görmek

Kahve falında mor renk görmek

Kahve falında mor renk görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, insanlarla uyumunun artacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mor renk gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Kahve falında mor renk araba görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli koltuk görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mor renkli ayakkabı görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında mor renkli perde görmek çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renkli ev görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk yüzük görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında mor renk kumaş görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir