AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğinin kaybetmek

Kahve falında terliğinin kaybetmek

Kahve falında terliğinin kaybetmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Kahve falında terliğinin kaybetmek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurabilir, arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında terlik kaybedip bulmak her zaman çok başarılı olacağına, planlarının işe yarayacağına işarettir.

Kahve falında terliğinin tekini kaybetmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında terlik teki kaybetmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında terliğin eşini kaybetmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terlik tekini kaybetmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, eskisinden de iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz terlik kaybetmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalıkta terlik kaybetmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terliğin kaybetmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir