AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğin tekini aramak

Kahve falında terliğin tekini aramak

Kahve falında terliğin tekini aramak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında terliğin tekini aramak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında terliğin tekini aramak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında terliğinin tekini kaybetmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında terlik tekini kaybetmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terliğin tekini kaybetmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini aramak duygularının karşılığını alamayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekini aramak birçok iş kapısının açılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işarettir.

Kahve falında küpenin tekini düşürmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir