AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor taşlı yüzük görmek

Kahve falında mor taşlı yüzük görmek

Kahve falında mor taşlı yüzük görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında mor taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine inanılır.

Kahve falında mor taşlı yüzük görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mor taş görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor taşlı küpe görmek çok zor günler geçireceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek insanlar arasında yüceleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında değerli mor taş görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mor renkli taş görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, uzun sohbetler edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir