AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli taş görmek

Kahve falında mor renkli taş görmek

Kahve falında mor renkli taş görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor renkli taş gördüyseniz:

  • Maddi konularda ya da evinizi ilgilendiren başlıklarda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mor renkli taş görmek tutulan yolun isabetli olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor taşlı küpe görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına alamet eder.

Kahve falında mor taşlı yüzük taktığını görmek bolluk ve bereket geçireceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında mor taş görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor taşlı yüzük görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, güzelliklere rast gelineceğine yorulur.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işarettir.

Kahve falında değerli mor taş görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir