AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor sütyen görmek

Kahve falında mor sütyen görmek

Kahve falında mor sütyen görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında mor sütyen gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Kahve falında mor sütyen görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işin düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında sütyenini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sütyen giymek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına alamet eder.

Kahve falında sütyen çıkardığını görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında birinden sütyen almak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renk renk sütyen görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen aldığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi sütyen giymek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir