AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli küpe görmek

Kahve falında renkli küpe görmek

Kahve falında renkli küpe görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, işveren koltuğunda oturacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli küpe gördüyseniz:

  • Evdeki bazı duygusal durumların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında renkli küpeler görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Kahve falında mavi renkli küpe görmek küslüklerin biteceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli küpe görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli küpe görmek rahatın kaçacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli küpe görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk küpe görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renk küpe görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renkli küpe takmak sevdiğini söyleyeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir