AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk takı görmek

Kahve falında mavi renk takı görmek

Kahve falında mavi renk takı görmek sıkıntıdan kurtulacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk takı gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Kahve falında mavi renk takı görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi takı takmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında mavi takı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı takı görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mor renk takı görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli takı görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renkte taş görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte çiçek görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir