AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk perde görmek

Kahve falında sarı renk perde görmek

Kahve falında sarı renk perde görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yönlendireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renk perde gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında sarı renk perde görmek dinde tartışmaya, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında turuncu renk perde görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına inanılır.

Kahve falında pembe renk perde görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, rızkının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında mor renkli perde görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında bordo renk perde görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk perde görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına yorulur.

Kahve falında koyu renk perde görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli perde görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir