AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni palto giymek

Kahve falında yeni palto giymek

Kahve falında yeni palto giymek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni palto giymek gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında yeni palto giymek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir palto giymek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeni palto görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine inanılır.

Kahve falında yeni palto almak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında kalın palto giymek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun palto giymek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, aydınlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında mor palto giymek başka işler deneyeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah palto giymek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir