AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan dikmek

Kahve falında patlıcan dikmek

Kahve falında patlıcan dikmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında patlıcan dikmek gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan fidanı dikmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan dikmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında közde patlıcan görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan karnıyarık görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında biber patlıcan toplamak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan doldurmak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan aldığını görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yol yordam öğretileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir