AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadife yastık görmek

Kahve falında kadife yastık görmek

Kahve falında kadife yastık görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulur.

Kahve falında kadife yastık gördüyseniz:

  • Bazı verilmiş sözlerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.

Kahve falında kadife yastık görmek zenginlik sahibi olunacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kadife koltuk görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın rivayet eder.

Kahve falında kadife ceket görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kadife çanta görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret eder.

Kahve falında kadife çiçeği görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadife pantolon görmek kazancın günden güne daha da artacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kadife elbise giymek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir