AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadife giymek

Kahve falında kadife giymek

Kahve falında kadife giymek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, hayatının zorlaşacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında kadife giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının sözlerine aşırı tepkiler vermeniz sizi güçsüz pozisyona düşürebilir.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların hallolacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında kadife giymek huzurlu ve sakin bir yaşama, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadife elbise giymek malında azalmaya, çok hayırlı şeylere delalettir.

Kahve falında kırmızı kadife elbise giymek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadife pantolon giymek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, işinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife giymek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kadife pantolon görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir