AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş incir yemek

Kahve falında yaş incir yemek

Kahve falında yaş incir yemek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş incir yemek gördüyseniz:

  • Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır.

Kahve falında yaş incir yemek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yaş incir yediğini görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş incir almak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yaş incir görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında yaş incir toplamak elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kara incir yemek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Kahve falında incir toplamak ve yemek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah olgun incir yemek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir