AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor deniz görmek

Kahve falında mor deniz görmek

Kahve falında mor deniz görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hakkını yedirtmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mor deniz gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler yapabileceğinizi ispat ederek saygı görmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında mor deniz görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunu mor görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor nar görmek kafasının da rahat edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renkli halı görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında mor çilek görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işarettir.

Kahve falında mor salkım görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine alamet eder.

Kahve falında mor nişan elbisesi görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir