AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ceket giymek

Kahve falında mor ceket giymek

Kahve falında mor ceket giymek hayatının bir anda cennete döneceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor ceket giymek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Kahve falında mor ceket giymek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk ceket giymek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor ceket görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yün ceket giymek zararın telafi edileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının ceket giydiğini görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine ceket giydirmek rahat edeceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ceket giydiğini görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir