Kahve falında ölmüş birine ceket giydirmek

Kahve falında ölmüş birine ceket giydirmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, işlerine bereket geleceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine ceket giydirmek gördüyseniz:

  • Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş birine ceket giydirmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek aile bireylerinin arasının açılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında krem ceket giymek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste ceket giymek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceket pantolon giymek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ünlü birinin ceketini giymek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalettir.

Kahve falında turuncu ceket giymek kafasının sakinleşeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kareli ceket giymek mallarının ve parasının çoğalacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top