AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ceket giydiğini görmek

Kahve falında siyah ceket giydiğini görmek

Kahve falında siyah ceket giydiğini görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ceket giydiğini gördüyseniz:

  • İnatçı olmamalısınız.

Kahve falında siyah ceket giymek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah ceket giydiğini görmek sağlığının yerinde kalacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına inanılır.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah deri ceket giymek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında siyah etek ceket giymek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz ceket görmek kişisel problemlerini çözeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna alamet eder.

Kahve falında siyah renk ceket görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir