AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ayakkabı giymek

Kahve falında mor ayakkabı giymek

Kahve falında mor ayakkabı giymek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Kahve falında mor ayakkabı giydiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı giymek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor ayakkabı giymek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor topuklu ayakkabı görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına yorulur.

Kahve falında mor ayakkabı görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renkli ayakkabı görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk ayakkabı görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir