AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor akrep görmek

Kahve falında mor akrep görmek

Kahve falında mor akrep görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hak yolundan ayrılacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine yorulur.

Kahve falında mor akrep gördüyseniz:

  • Gittiğiniz yolun doğruluğu konusunda sizi onaylayan işaretler kendisini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında mor akrep görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında akrep görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yürüyen akrep görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep ve yengeç görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı içinde akrep görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep yakalamak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında küçük siyah akrep görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ters dönmüş akrep görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir