AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen akrep görmek

Kahve falında yürüyen akrep görmek

Kahve falında yürüyen akrep görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yürüyen akrep gördüyseniz:

  • Eğlenceye biraz daha fazla vakit ayırın.

Kahve falında renkli akrep görmek bedeninin şifa bulacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete akrep görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalettir.

Kahve falında akrebi yakalamak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde akrep görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kendi kabuğuna çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında akrep yemek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında akrep lerden kaçmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrep dövmesi yaptırmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında akrep görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir