AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep ve yengeç görmek

Kahve falında akrep ve yengeç görmek

Kahve falında akrep ve yengeç görmek masraflarının azalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep ve yengeç gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen veya talepleri bulunan kişiler olabilir, mesafede kalmalısınız.

Kahve falında akrep ve yengeç görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında yengeç akrep görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yengeç eti görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yengeç görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde yengeç görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına inanılır.

Kahve falında yengeçten korkmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yengeç görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette yengeç görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir