AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısırlı pilav görmek

Kahve falında mısırlı pilav görmek

Kahve falında mısırlı pilav görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mısırlı pilav gördüyseniz:

  • Değişimin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mısırlı pilav görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında olmamış mısır görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak mısır ekmeği görmek hakkıyla kazanca, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır bitkisi görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır haşladığını görmek müjdeli haberler alacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında patlamış mısır yemek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kişinin şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında mısır tarlasına girmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir