AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır bitkisi görmek

Kahve falında mısır bitkisi görmek

Kahve falında mısır bitkisi görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, kişinin kazancının artacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır bitkisi gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında mısır bitkisi görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında mor bitki görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bitkiler görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bitki sulamak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, eve kapanacağına işarettir.

Kahve falında bitki çayı içmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında domates bitkisi görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bitki çayı görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, iyi haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında bitki çayı ikram etmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir