AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak mısır görmek

Kahve falında bardak mısır görmek

Kahve falında bardak mısır görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak mısır gördüyseniz:

  • Ani olaylar, bir anda ortaya çıkan değişiklikler veya başkalarının beklenmedik talepleri mevcut işlerde ek sorumluluklara ya da görevlere davetiye çıkartabilir.

Kahve falında bardakta mısır görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında bardak mısır görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konserve mısır görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden mısır toplamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına alamet eder.

Kahve falında mısır tarlası sulamak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında haşlama mısır görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ambarda mısır görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir