AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine mısır vermek

Kahve falında birine mısır vermek

Kahve falında birine mısır vermek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birine mısır vermek gördüyseniz:

  • Biraz evin dışında vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Kahve falında mısır ve buğday görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, büyük başarıla kazanacağına inanılır.

Kahve falında çok mısır görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısırı görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Kahve falında mısır haşlamak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işaret eder.

Kahve falında mısır fabrikası görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü mısır yemek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kötü haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır başağı görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu mısır görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir