AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır kustuğunu görmek

Kahve falında mısır kustuğunu görmek

Kahve falında mısır kustuğunu görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bereketin ve verimin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır kustuğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında mısır başağı görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında püsküllü mısır görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına inanılır.

Kahve falında koçanlı mısır yemek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında mısır koçanı almak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yemek görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, yüksek diploma alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış patlamış mısır görmek maneviyatının çökeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında mısır koçanı görmek ağız tadına kavuşacağına, yetkili bir göreve atanacağına işarettir.

Kahve falında mısır kralını görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir