AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı mısır görmek

Kahve falında kırmızı mısır görmek

Kahve falında kırmızı mısır görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sermaye elde edeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı mısır gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı mısır görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında süt mısır yediğini görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında mısır unu yemek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş mısır görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze mısır pişirmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır tanrısı görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır şehrine gitmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında mısır patlaması yemek zorlukların aşılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir