AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan sıçmak

Kahve falında yılan sıçmak

Kahve falında yılan sıçmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, duygularının karşılık göreceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan sıçmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılan sıçmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Kahve falında pantolonuna sıçmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolun ortasına sıçmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sorunların hallolacağına rivayet eder.

Kahve falında dona sıçmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet eder.

Kahve falında açık alana sıçmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuğa sıçmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet eder.

Kahve falında çok sıçmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapının önüne sıçmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir