AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır ekmeği almak

Kahve falında mısır ekmeği almak

Kahve falında mısır ekmeği almak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, parasına da para ekleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır ekmeği almak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Kahve falında mısır ekmeği vermek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında mısır tohumu ekmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek çok rahat bir hayat yaşayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mısır ekmeği almak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada mısır ekmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, eskileri yâd edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır ekmeği yemek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır ekmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir