AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır ekmeği yemek

Kahve falında mısır ekmeği yemek

Kahve falında mısır ekmeği yemek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, feraha ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır ekmeği yemek gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında mısır ekmeği yemek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu mısır ekmeği yemek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında mısır tohumu ekmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında toprağa mısır ekmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine inanılır.

Kahve falında mısır ekmeği almak ticaretinin gelişeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında mısır ekmeği vermek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye mısır ekmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında sıcak mısır ekmeği görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir