AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurulmuş mısır görmek

Kahve falında dondurulmuş mısır görmek

Kahve falında dondurulmuş mısır görmek saygın bir hayat yaşayacağına, çirkin amellere, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerin toparlanacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yüzünün her daim güleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş mısır gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Kahve falında dondurulmuş mısır görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, sevilen bir dostun geleceğine delalet eder.

Kahve falında soğuktan donmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dondurulmuş balık görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin donduğunu görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına yorulur.

Kahve falında dondurucuda balık görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına inanılır.

Kahve falında dondurulmuş tavuk görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında denizin donduğunu görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının donduğunu görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir