AnaSayfa / Genel / Kahve falında misinayla balık tutmak

Kahve falında misinayla balık tutmak

Kahve falında misinayla balık tutmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında misinayla balık tutmak gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında misinayla balık tutmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gemiden balık tutmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi balık tutmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında temiz suda balık tutmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle balık tutmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında denizin içinde balık tutmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, geniş bir rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir