AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirlere ziyafet vermek

Kahve falında misafirlere ziyafet vermek

Kahve falında misafirlere ziyafet vermek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hedeflere ulaşılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında misafirlere ziyafet vermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kahve falında misafirlere ziyafet vermek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ziyafet verdiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ziyafet çekmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalettir.

Kahve falında evde ziyafet vermek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ziyafete katılmak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ziyafet sofrasında yemek yemek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kısmet alacağına delalettir.

Kahve falında ziyafette bulunmak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir