AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyafet çekmek

Kahve falında ziyafet çekmek

Kahve falında ziyafet çekmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, işinden ve parasından olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında ziyafet çekmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında ziyafet çekmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yemek ziyafet vermek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında ziyafete katılmak bir sebeple çok zarar göreceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında misafirlere ziyafet vermek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde yemek ziyafeti vermek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ziyafet verdiğini görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına delalettir.

Kahve falında ziyafet yemeği görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ziyafet sofrasında yemek yemek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir